Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mi a szerepe a dope fekrendsze...

Mi a szerepe a dope fekrendszernek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Eveken at hasznaltam egy 2007 koruli Kona coiler kerekpart, amiben dope rendszeru fek volt. Igy nyilvan berugozaskor a nyeregtarto konzol valamilyen szempontbol iranyitott mozgast vegez, de nem igazan latom hogy mi az elonye ennek a hagyomanyos lengokarra erositett fekrendszerekhez kepest. Probaltam utanaolvasni, de valoszinuleg nem igazan sikerult frappans keresoszavakat hasznalnom, mivel nem talaltam semmilyen leirast rola (meg angolt se). Elore is koszi!
2019. júl. 17. 07:58
 1/2 anonim válasza:

A hátsó kerék berugózásától független lesz a fékezés. DOPE nélkül a féknyereg a lengőkar mozgásától függően egy sugár mentén mozog, ezáltal kis mértékben lesz némi befolyása a fékérzésre.

Ha kezdő vagy, nem sokat fogsz ebből észrevenni.

2019. júl. 17. 12:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszi!
2019. júl. 17. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!