20" kerékbe hány bar levegőt kell fújni? B'Twin Tilt 100-as bicikli.
Figyelt kérdés
A gumira az van ráírva, hogy max 4.5 bar. De én már 1.5 bar-nál is túl keménynek érzem a gumit. Városi közlekedésre használom a bicilit. Mennyi bar-t fújjak a kerekekbe?2019. jún. 13. 12:44
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem kell nezi ha nem vagy profi es nem versenyre indulaz eppen. Megnyomkodod hogy jo kemeny-e mehetsz is. Ha terepre mesz akkor erdmes nem kemenyre fujni mert jobban tapad es nem razza ki a beled annyira
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Közben megtaláltam a gumin, hogy 2.5 bar a minimum. Van egy elektromos pumpám, azzal fújom de 1.7 bar-nál már olyan kemény, hogy félek hogy rossz az elektromos pumpa mérője és egyszercsak kidurran a gumi a sok levegőtől :/
2019. jún. 13. 12:56
3/4 TR75 válasza:
Ha 2,5-4,5 bart írnak a gumin, akkor érdemes minimum 4 barig nyomni. Ha túl alacsony a nyomás, akkor könnyebben kapsz defektet (felütésest is és egyéb tüskés-szöges-tövisest is), ráadásul tekerni is jóval nehezebb a bringát. Szóval ha a külsőn az áll, amit írtál, akkor nyugodtan pumpálhatod.
4/4 tothp válasza:
Illetve, ha 40 kiló alatt vagy, akkor a felső határa fújt gumival pattogni fogsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!