Mennyire megbízható és strapabíró bicikli a b'twin rockrider 340 26"?
Nézegettem ezt a biciklit és kíváncsi vagyok hogy kinek mi a véleménye, megéri e, stb...
És melyik a jobb ez: [link]
Vagy a b'twin rockrider 340?
NEM!!!nem éri meg, nekem is az van, egy kalap kaki.... sztem másik se
lehet valami strapabíró.
Az sem mindegy hogy mire akarod használni a kerékpárt.
DE EGY BIZTOS:Decathlonból NE VEGYÉL BICIKLIT! Ha jót akarsz magadnak.
A 340-est úgy szoktam jellemezni, hogy kerékpárnak látszó tárgy. A legkevèsbé sem strapabíró, értelmezhetetlen szerkezet. Ugyebár ránézèsre egy mtb. Aminek ugye az a sajátossága, hogy terepen szokäs hasznälni. Szuper, de akkor miért nincsenek rajta duplafalú felnik? Egy kisebb úthibától nyolcasod lesz.
Aztán ott a monoblokk ès a komett hajtás. Kb ezer km után kuka az egèsz.
Aztán a fékek: v fék, az addig oké, meg fém a fékkar, de a bilincs és a fékkar fix részei műanyagok. Ergo, ha behúzod, hajlik az egèsz és ugrik a fékhatásod a fenébe. Van rajta egy olcsó hetes rendszer, alap váltóval, menetes aggyal. Tehát van egy nebáncsvorág bringa, ami ránèz3sre mtb, de annak alkalmatlan, viszont legalább vastagok a kerekei, hadd szenvedjen a bringás az aszfalton. Felejtsd el azt a gèpet! Meg azt a Csepelt is! Pont egy fokkal jobb csak a teszkós ipari hulladékoknál.
Lehet a dekában bringät venni, csak ne ennyiért! Az 560-as...(talán, nem vagyok biztos a típusokban) már egész kulturált alkatrészekkel van ellátva, a vázgeometria sem rossz. Viszont azzal számolnod kell, hogy a dekás szerviz dilettánsok gyülekezete, gari viszont csak akkor van, ha ők szervizelik. Amiben nem lesz sok köszönet. A bringaszervizek közül pedig sok nem szereti a dekás bringákat. Vannak, akik el sem vállalják.
Ha normális bringát akarsz, azt a százast minimum szedd össze és nézz körül a használtpiacon! Ez alatt csak hulladékot kapsz, vagy lopott bringát, amit viszont nagyon nem ajánlok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!