Mennyire megbizhato az alabbi kerekpar?
Szerintem azért nem találsz róla, mert a Heavy Tools márka nem egy bringás nagyhatalom. :)
Inkább csak a "van ez is a márkából" kellék. Voltak jó bringáik. De amit én most találtam a neten az egy XXI. kerületi eladó - hááát, erős határeset. Ez talán egy 3x9-es (vagy 3x8-as!) sebességű, 28-as kerekű (vagy 29-es, ugyanaz) bicaj, V-fékkel, ismeretlen hajtóművel de az egyik legalapabb rugós villával. A kerék is az alap, kétséges, hogy duplafalú volna, a szegecselés szerintem kizárt. A váltókarok és féktestek típusát is jó volna tudni.
Esetleg hívd fel a csókát, hogy olvassa be az alkatrészekről a feliratokat neked vagy menj és nézd meg te. Utána okosabbat is tudok mondani, mert így a megbízhatóságban maximum a tulajok válaszaira számíthatsz. Azok meg biztos itt állnak neked SOS-ben. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!