Miben jobb egy drágább V-fék, mint egy olcsóbb? Mi a különbség egy 3000 ft-os B'Twin V-fék és egy Shimano Deore XT között?
Anyag használat.
Megmunkálás.
Párhuzamositó mechanika. Ha van benne.
Fékpofa anyaga (is lehet) pl:kerámiás pofa.
@3: nekem a jó öreg br-m 422 fékem van (a képen látható nagy valószínűséggel ennek az utóda) és mondhatni tökéletes. Ár/érték arányban nem igazán találni jobbat -jómagam sem véletlenül vettem ezeket. (Na jó, egy pár Magura HS33-ra bármikor gondolkodás nélkül lecserélném, de az más kategória...)
Érdemes körülnézni a neten; teszteket, véleményeket olvasni és ezek alapján eldönteni, hogy a te kerékpárodra az adott felhasználás mellett melyik alkatrész lenne optimális.
Nem irok gyártót de vettem 2féket tőlle.
A 3ból a közepeset,és az alsót.
Az alsó rugója hajlamos volt kiakadni...
És amikor lecseréltem akkor a eltudtam hajlítani...
(Külső rugós)
A közép kagegoriás rugoján volt egy kis hajlitás a kiakadás ellen,stb szóval ilyen apróságnak tűnő dolgokban is megmutatkozik.
Persze nem állitom,hogy rossz. De lehetett látni,érezni a sporolást. Sulyban is rávert egy picit ha jól emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!