Melyik nyerget érdemesebb vennem, ha hosszabb kerékpározásokat se vetek meg? (80-100 km egy huzamban)
A nyereg egy Cube Attain Pro országútira lenne.
1. opció: Cube Natural Fit Race EXC
2. opció: Fabric Line Elite Shallow
Nem tudom, nekem a Cube nagyon szélesnek tűnik országútra.
Egy vészfékezésnél tudni kéne nyereg MÖGÉ csúszni, ezen meg felakadsz, hacsak nem olyan Nicky Minaj hátsód van.
A Fabric nekem ideális formának tűnik.
De tényleg próba cseresznye kérdés.
1-es, az a helyzet, hogy ezt sajnos csak próba után tudnám megmondani..
2-es, elvileg outira is jó, 145mm széles, de a Fabric-ot kifejezetten országútira ajánlják.. ki tudja, lehet még az lesz, remélem nem bánom meg, nem töri ki az ülőkém és megteszi hatását a nyomáscsökkentő kivágás.
Pedig igaza van az egyesnek. Nincs olyan nyereg, ami mindenkinek jó, Ha lenne, akkor a feltalálója már a világ egyik leggazdagabb embere lenne.
Megveszed, kipróbálod, ha nem jön be eladod kis veszteséggel és veszel egy újat. Lehet, hogy veszítesz rajta 1-2 ezer Ft-ot és mire megtalálod a jó nyerget, addigra az 1-2 ezrekből 10ezer Ft veszteség jön össze, de ezzel jár. Egyébként meg nézhetsz használt nyergeket is.
A Cube-ot ha jól rémlik gravel kerékpárhoz adják gyárilag, úgyhogy nem az a tipikus oúti nyereg. Persze attól még lehet jó arra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!