Teleszkópba rakhatok motorolajat, vagy érdemesebb teleszkóp olajat rakni bele?
Suntour duro teleszkóp. Most rendeltem újonnan.
Ebben egy zárt olajpatron van, szóval a gumitömítésekhez nem jut olaj!
A szimeringek tömítő ajkai közé kell kenőanyagot juttatni a beépítés előtt.
Időnként a villát szétszedni-pucolni-kenni ha olajos akkor olajat cserélni. Villaolaj nem túl drága , évente kibírsz 2000 forintot.
"A szimeringek tömítő ajkai közé kell kenőanyagot juttatni a beépítés előtt. "
Miért, gyárilag nincs benne? Mindenki átveszi a Fox divatot? :D Amúgy szilikonzsír gondolom megfelel.
Duro: van az egyik becsúszó oldalon egy zárt olajpatron, oszt csá! A lábak meg sajnos csak zsír kenésűek...
Mondjuk ez 2017-es duro, azóta lehet van olaj a lábakban, de nem hiszem :(
sziloknzsír? hát nem tudom. a vizet taszítja, a port begyűjti, A gumiharang fényes lesz tőle, de egyébként semmi haszna.
Én csak megnézném, a gyártó mit ír elő. Valószínüleg nem szárazon rakják össze. De ez az állapot nem tart örökké. A használat függvényében karbantartást igényel.
"Teleszkópba rakhatok motorolajat...?"
Persze, hogy rakhatsz, ha tönkre akarod tenni! :D
Mondjuk abba az SR -ba szinte mindegy, de inkább javallok hidraulikaolajat, ugyanis a motorolaj nem biztos, hogy szereti a gumitömítéseket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!