Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » önthetek a teleszkópba olajat,...

önthetek a teleszkópba olajat, hogy könnyebben mozogjon? (lent)

Figyelt kérdés
sziasztok! van egy Kross Hexagon-om és az első teleszkóp rugózásával nem vagyok megelégedve. mozgáskor kissé fura súrlódó hangot ad és nem is mozog olyan könnyen,egyenletesen (suntour xct 100mm) a kérdés az lenne hogy mi történne ha pl fél deci x olajat töltenék mindkét szárba? lehetséges, hogy megenne az olaj valamit? légyszíves ne gyertek azzal hogy vegyek jobb telót,ezt a lehetőséget nyilván én is tudom :)

2016. júl. 15. 16:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Jó ötlet , de alig kell rányomni max egy egy kiskanálnyit .
2016. júl. 15. 17:02
 2/4 A kérdező kommentje:
igen lehet az lesz, sok videóban láttam, hogy megtisztítsák és utána csak kb fél deci motorolajjal töltik fel a szárakat! látszólag sokkal szebben működik, remélem nem eszi meg a műanyag részeket...
2016. júl. 17. 14:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Semmi értelme, nem lesz jobb. Inkább takarítsd le a becsúszókat, esetleg szedd szét, és pucold ki belülről is ahelyett, hogy még több szennyező anyagot töltenél bele.

Teljesen alap villáktól ne várj el egyenletes, ultrafinom mozgást (mindkét irányban), mert arra lettek kitalálva.

2016. júl. 17. 20:35
 4/4 anonim ***** válasza:
*nem arra lettek kitalálva
2016. júl. 17. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!