Nagyon gáz régi acél országútival edzeni?
Van egy 30 éves olasz csodám. Tuningolom szerelgetem, szeretgetem.
De akár hányszor más outisokkal talalkozok mindenki alatt a full karbon csoda bringák.
Nem irigykedek, ha akarnék vehetnék én is ilyet, lenne miből, csak nem érzem szükségét.
Így viszont eléggé "kaszton kívülinek" érzem magamat a legtöbbször...
Inkább nem fogok törődni vele. Elfogadom, hogy nem leszek menő outis, ez van. Az meg, hogy gyorsabb legyek átlagban 3 km/h val nekem nem ér ennyit. 🙄
Az acél váz sem gáz, a retro országúti sem.
De egyébként lehet ám szépen építkezni régi acélvázra is.
Téli pacim:
Ha rendesen kipofozod,hogy valóban "oldszkul"legyen azt elismerően fogják nézegetni.
Ha muffolt akkor időt és pénzt nem kímélve a muffok kromozottak/arany legyen a vaz fehér vagy fekete.
A fékek is krom/arany. Arany agy,küllök,váltók. Stb. Mint az lx gold szet (mtb-hez).
Faxán nézneki.
Hát nem is tudom... "Inkább nem leszek menő outis..."
Szerintem ha bármilyen bicajjal jó eredményt érsz el, akkor elismerik a teljesítményed a hozzáértők. "Menő" lehetsz anélkül, hogy ezt bármilyen módon ki kéne írnod magadra(csillivillibicaj, versenyzőnek kinéző öltözet)
Aki meg csak azt nézi, mi van a feneked alatt azt ki nem tojja le.
Persze, ha te jobban érzed magad ettől, és meg is teheted, vedd meg a carbont.
De aki valóban ért a biciklizéshez, nem ez alapján fog megítélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!