Van itt olyan Hölgy, aki szereti és gyűjti a régi fűzőket? Az igazi acél és/vagy halcsontos, századfordulósokra gondolok.
Itt vagy te, van a harisnyás perverz, van egy miniszoknyás is.
Alapíthatnátok egy klubot.
Mire gondolok, mit műűűűvelek? Ez jóóó :-) Tetszik...
Most éppen egy szééép halcsont és acél merevítősre gondolok és képzeld, azt műűűűvelem, hogy ülök, nézek ki a fejemből a folyadék kristályos kijelző felé éééés koptatom a betveket a klaviatúrán :-)
Én az ilyeneket is szeretem például:
De ilyet újonnan lehet venni. Antik régi darabokat pedig azért nem gyűjtök, mert nem tudom megfizetni.
sajna régit nem lelek s nem gyüjtök ezért de az újakat gyűjtöm! :p
azóta meg már rengeteg fűzős ruhám is van :3 pedig nem is vagyok olyan akinek kellene a fűző :)
Utolsó: Hm... igen nehéz ügy régieket találni. A halcsontos nagyon kényelmes lehet, hiszen meg is lágyul a halcsont a párától, melegtől, szinte ráolvad a testre és ölel...gondolom.
A maiak... hm... szépek és persze jó anyagok is elérhetőek. Szerintem az acélmerevítős az igazi. Nekem a Vollers és a whatkatedid tetszik. Hűűűű nem lehet semmi a gyűjteményed! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!