Nagyon gáz régi acél országútival edzeni?
Van egy 30 éves olasz csodám. Tuningolom szerelgetem, szeretgetem.
De akár hányszor más outisokkal talalkozok mindenki alatt a full karbon csoda bringák.
Nem irigykedek, ha akarnék vehetnék én is ilyet, lenne miből, csak nem érzem szükségét.
Így viszont eléggé "kaszton kívülinek" érzem magamat a legtöbbször...
Egyáltalán nem gáz, a bringások főleg az outisok itt nálunk vidéken legalábbis köszönnek mindenkinek aki bringán ül... Én is egy 90es évek beli bianchit hajtok és van, hogy hozzáaverődök edzőcsapatokhoz, jobb bojban megtenni azt a 20km-t nagyanyámig :)
Soha semmi negatív kommentet nem kaptam, de akik értenek hozzá, mind megnézik min ülsz, ha szarnak találják nem kommentelnek általában semmit, max felvilágosítanak, hogy ennyi pénzért kaphattál volna jobbat is, az én bianchim a full shimano 501 szettel általában tetszeni szokott a hozzáértőknek... Az a 90es években középkategória volt, és az enyém teljesen tip top állapotú, német uriember megvette ano, ment vele 2 kört, aztán 20 évet állt a garázsban mielőtt hozzámkerült.
De amúgy ismerek olyat aki versenyre jár az 1.5millás csodagépével, edzeni meg egy 90es évekbeli acélcsodával edz, szezonban a csapatával 8 óra alatt kerülik a balatont 1 pihenővel. Ami amúgy nem csúcs teljesítmény...
Mondjuk nekem ez is álomblenne én 3 nap alatt kerülöm a balatont :D
Kinek gáz?
Azoknak, akik lenéznek mindenkit, aki a Himalája oldalán felfelé nem tart 30 km/h-s átlagot, azok biztos gáznak tartják.
Ha nem érdekel a véleményük, csapassad.
Az néz le aki úrizálásból bicajozik.
Elkőlt másfél millát bicajra,ruhára aztán az első szezon után.
Kérdező: komolyra fordítva.. ez jogos és érdekes kérdés. kicsit olyan, mint a "bálba mit vegyek fel" és társai.
Illik a napjaink országútisának megjelenni egy teljesítményorientált géppel, mivel ez a szakág csakis erről szól. Ebbe már nem fér bele egy országúti acél. Ennek ellenére, illik az etikettnek megfelelően viselkedni, azaz senki nem róhatná fel neked, hogy azzal edzel. Ha úgy érzed, a bálban csak neked van farmer-póló összeállításod, akkor:
1) vagy átöltözöl
2) vagy letojod, hiszen más okból jöttél
A leírásod alapján úgy vélem, nem mások csipkelődéséből szülted a kérdést, hanem saját magadat cseszteted ezzel a gondolattal. Akkor viszont 1-es csoportba lökdösöd magad. Akkor viszont illene venni valami korszerűbbet. Vagy legalább annyira megideologizálni a mostani bringád szeretetét, hogy ne érezd kaszton kívülinek magad - ha már mások sem erőltetik ezt az érzést benned..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!