Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mennyire hihető ez az európai...

Mennyire hihető ez az európai 12 ezer km-es biciklitúra útibeszámoló?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok a véleményekre, főleg akik külföldön nagyobb biciklitúrán voltak már! Hasonlók a tapasztalatok? Megnéztem ezt az útibeszámolót, miszerint 105 nap alatt (júl. 26-november 8.) 12400 km-t tekert Európán keresztül (napi 100-150 km-t), pénz nélkül indult neki, útközben gyümölcsöket evett (Németben cukorrépát), Spanyolban és Franciában az út széle be van ültetve banánnal, naranccsal, szőlővel és ingyen lehet leszedni. Burger Kingben ingyen van az üdítő. 5-10 eurót nyomtak a kezébe, mert nem volt pénze. Horvátban a bicikliket senki nem köti le, mert nem lopják el másnapra sem. Kézzel rajzolt térképpel ment (bemutatja 7 perc körül). Ez csupán néhány a felettébb meglepő részletekből!

Csak egy kicsit csodálkozva hallgattam mindezeket, de tényleg ennyire egyszerű lenne egy európai bringakörút és ennyire támogatóak a külföldiek? Úgy érzem magam, mintha Marco Polo utazásait hallgatnám, vagy épp Kolumbusz győzködne, hogy Japánban aranyból vannak a házak. Csak én vagyok ennyire szkeptikus? Videó itt:

https://www.youtube.com/watch?v=OYT2PjXG1qA

2019. márc. 15. 16:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Tényleg megtette ez a Pál Marci, face csoportban is osztogatta a képeket. Szerintem a legtöbb embernek nem menne ez a padon csövezés, főleg nem egy egész napos bringázás után úgy hogy másnap megint tekerni kell. Ő még nem függ annyira a technikától mint mi. Gps nélkül tuti nem mennék pl. De én is ilyesmi uton gondolkodok régóta, csak vadkemping (ami több országban tiltott sajnos)
2019. márc. 15. 23:54
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez kell egy bizonyos megszállottság és elborultság, nekem azért sem menne mert nem nézek ki ilyen csodabogárnak. :D Meg lehet csinálni, nagy része fejben dől el, meg a saját problémamegoldó képességeiden.
2019. márc. 20. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!