300 km biciklitúra egy nap alatt?
Szerintem meglehet. Egyszer teljesítettem úgy a Tour de Pelso Balaton-kerülő országúti kerékpárversenyt, hogy Balatonszárszóról eltekertem a rajthoz Siófokra (23 km), megcsináltam a versenyt (206 km), majd Siófokról vissza Szárszóra. 206+2*23 km=252 km
Ha 205 km megvolt már majdnem egyhuzamban, néhány pihenővel meglesz a 300 km is. Sok sikert!
Székesfehérvár -keszthely -székesfehérvár haverokkal edzős hétvégén 30fok alatt 11óra, 30fok felett 13-14óra
10 évvel ezelőtt 30 as korunkban levonhattál mindkét adatból 1-1 órát.
Én a világítás fontosságát hangsúlyoznám, mert vagy sötétben indulsz, vagy akkor érkezel, vagy mind a kettő. Jó lámpával nyugodtabb vagyok, nem gáz, ha egy defekt vagy akármi miatt megy az idő. Sokkal jobb úgy tekerni hosszút, hogy nem az órát nézegeted. Vagyis én azért szeretek bringázni, mert mindegy, hány óra van :)
Ha edzel, meg tekerél már 200 fölött és normális bringád van, akkor meg lehet csinálni, én is tervezek hasonlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!