Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Van egy sigma kilométeróram...

Van egy sigma kilométeróram vagy computerem vagy nem is tudom. De nem mér. Bizros én vagyok a béna, de eddig nem sikerült ravennem, hogy bármit is számoljon. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Tipusa 1009,egy youtube video segítségével beállítottam rajta mindent, de hiaba tekerek a bringával, nem mutat megtett km-t, sebességet... Stb semmit. Hiába nyomkodom.
2019. márc. 6. 07:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ehhez ugye van egy küllőre rakható mágnes és egy jeladó a villára. Két lehetőséget látok:

- A jeladó és a mágnes messze futnak egymástól, ezért nem elég erős a jel. A jeladót és a küllőt is közelíteni kell a tengelyhez, amíg néhány mm-re futnak egymástól.

- Lemerült a jeladóban az elem.

2019. márc. 6. 18:30
 2/11 A kérdező kommentje:
Levettem a jeladót, de nem látom hol lehetne benne elemet cserélni. Ez egy ceruza vastagsagu, maximum 2 cm hosszú műanyag íze, csavar nincs rajta , pattintani, szétcsusztatni nem tudtam, barmolni nem merem.... Vagy merjem?
2019. márc. 7. 07:36
 3/11 anonim ***** válasza:
Akkor ez vezetékes? Képek alapján vezeték nélkülinek néztem, annak nagyobb a jeladója. Ha vezetékes, akkor valószínűleg messze van a mágnes.
2019. márc. 7. 08:58
 4/11 A kérdező kommentje:
Vezetékes. Hogy tudom kozelebb hozni? Alápóckolom a jeladót? Nyilvan a küllőt nem hajlithatom kifelé...
2019. márc. 7. 14:03
 5/11 anonim ***** válasza:
Lejjebb teszed. A küllők az agy felé kijjebb vannak. Pár mm legyen csak köztük.
2019. márc. 7. 15:57
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megoldodott! Tényleg messze volt, konkretan a messzebbik küllősoron volt a mágnes. Szoval attettem a jeladót a villa masik ágára. Nagyon hálás vagyok a segítségért!!!
2019. márc. 9. 13:39
 7/11 Wadmalac ***** válasza:

Van otthon egy drótnélküli konzolom ehhez, meg egy jeladó is, talán még a mágnes is megvan, de az úgyis van neked.

Ha érdekel, csak a postaköltségért szívesen elküldöm neked, én már nem használom.

2019. márc. 11. 14:56
 8/11 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy! Köszönöm szépen! Azt gondolod szükségét vehetem, hogy már az enyém működik?
2019. márc. 11. 18:13
 9/11 Wadmalac ***** válasza:
Két konzol: két bringán használható óra.
2019. márc. 12. 07:23
 10/11 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon kedves vagy, de csak egy bringám van :) meghagynám valaki olyannak a felajánlásod, aki tényleg rászorul ☺️😘
2019. márc. 13. 05:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!