Crivit kerekpar computerem van, es atallitottam, de a kerek meretet elbaltaztam. Hogyan tudnam javitani?
Figyelt kérdés
Veletlenul 26,4-esre allitottam be, a 26-os helyett, de majd hamarosan ki lesznek cserelve a gumik eegy olyanra, amik vekonyak es nem tapadnak annyira.
A lenyeg az, hogy a Crivit kerekpar computeren ezt a 26,4-es szamot atlehet javitani? Kivettem az elemet, de nem adta ki a javitasi lehetoseget.
2015. júl. 11. 10:33
2/4 anonim válasza:
Nem tudom pontosan milyen crivit km orad van de az enyemem a gomb alatt van egy pici lyuk ha azt benyomod egy helyes targgyal pl fogpiszkalo akkor urjaindul es ujra be tudod allitani az alap dolgokat mint pl ora,testsuly kg,kerek meret,szerviz.
3/4 anonim válasza:
RTFM: Read The Fucking Manuals
Adtak hozzá kézikönyvet. Fogod kinyitod és szépen elolvasod. Ennyi!! Erre sem vagy képes?
4/4 Alex Fly válasza:
Az én Crivitem esetén a két funkciógombot egyszerre kell nyomva tartani pár másodpercig a teljes resethez. Onnan már kezdheted elölről a teljes beállítási procedúrát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!