Üdv. Acronis Trur Image 2015-el vissza akartam állítani a Winowst adott idópontra de elbaltáztam valamit mert a külső 1TB-os vinyómról eltüntette a nagyon fontos dolgaimat?
C-t rárakta a külső hdd-re, ha jól értem? Akkor RecuvaPortable, Getdataback, ami szóba jöhet.
Én a mentést a D partícióra szoktam rakni, ilyenkor nem dugom rá a külső HDD-t. Ha van C és D partíciód, akkor inkább így csináld!
Az "ATI-2015"-t annyira nem ismerem, da gondolom hasonlóan müxik mint a NortonGhost15Live.
A programot ismerem, de az nem recovery, adatvisszanyerő program. Attól független szeretem.
Az említett két programmal; Recuva, GetDataBack-el esélyes formázás után is valamennyire adatot visszanyerni. Bár én eddig csak törlés után használtam.
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!
Elnézést kérek, hogy ilyen későn reagálok de közben új telepítést is csináltam.
Szerencsére volt annyi maradék eszem, hogy nem formáztam le.
Ki is húztam a ezt a bizonyos külső vinyót, hogy ne rontsak a helyzeten.+ Idegzetem sem lett volna hozzá...
A tanácsaitok alapján holnap megpróbálom visszaállítani!
Mégegyszer köszönöm szépen a segítségeteket.Természetesen mindenkinek megy a pozitív értékelés.
Ha új telepítést csináltál, akkor csinálj új mentést is, a D-re. Arról visszaállíthatod később a jelenlegi állapotra.
Természetesen a régebbi mentésed fájlját törölheted. (és persze amíg mented a rendszert, jobb nem rádugni a külső hdd-t)
Remélem jól értelmeztük a kérdésed.
"A tanácsaitok alapján holnap megpróbálom visszaállítani! "
Ezen mit értesz, ha most csináltál új telepítést? Akkor új mentést kell csinálni, nem visszaállítást...
Ezért írom, "ha jól értelmeztük"-et...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!