Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért nem működik a kerékpáros...

Miért nem működik a kerékpáros computerem? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Egy éve vettem egy kerékpáros computert a Lidlben,ott akkor volt először ilyen.Egy szenzoros-mágneses valamit kellet az első villára és a küllőre szerelni,a computer rész pedig a kormányon van.Most 13 hónapnyi használat után nem érékeli,ha a küllőre szerelt vmi elhalad a villára szerelt vmi előtt.Elolvastam a használati utasítást,de nem találtam meg benne a választ.Kérem,segítsen,aki tud!

BUNKÓK KÍMÉLJENEK!

2010. ápr. 26. 17:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Maga az "agy" a kormányon nyilván egy tartóban van, amibe bele kell csúsztatni. Valószínuleg az érintkezok nem érintkeznek - a kimenetek, amelyek a kulloktol jonnek a bemenettel, ami a komputerbol áll ki (vagy csak két kis fémgolyó). Vizsgáld meg, hogy osszeérnek-e, ha igen, akkor nem ott van a gond, ha nem érnek ossze, akkor el kell érni, hogy osszeérjenek.

Nekem is volt ilyen gondom. A tartóból két kis fénnyelv dudorodott ki, a véguk a tartóban volt, ezeket egyszeruen kihúztam csavarhúzóval, és már létre is jott az osszekottetés :)

2010. ápr. 26. 17:14
 2/4 anonim ***** válasza:
*fémnyelv
2010. ápr. 26. 17:15
 3/4 anonim válasza:

1. Merülőben az elem. Vezeték nélkülinél órában és a jeladóban is van elem.

2. Túl nagy a távolság az óra és a jeladó között.

3. Valami érintkezési probléma, esetleg beázott.

2010. ápr. 26. 17:50
 4/4 anonim ***** válasza:
próbáld közelebb rakni egymáshoz a külőmágnest és a villán lévő jeladót meg lehet hogy mindkettő lejjebb csúszott igazítsd meg mert a km óra nemm érzékeli mert túl messze van vagy elem csere vagy amit az első mondott.
2010. ápr. 26. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!