Jó-e ha bicózás közben felveszünk kerékpáros kesztyűt?
Figyelt kérdés
Én néha szoktam hordani csak máson elég ritkán látok. Szerintem jól is néz ki meg nem csúszik a kormány.
Szerintem a rövid ujjú jobb :D
2010. márc. 27. 21:34
1/14 anonim válasza:
igen jó.
nem töri a kezedet se a kormány.
a rövid ujjú valóban jobb.
és ne törődj azzal ha másokon nem látsz,ha neked tetszik akkor nyúgodtan hord
2/14 A kérdező kommentje:
NEm törödők vele szerintem is hasznos :)
2010. márc. 27. 21:41
3/14 anonim válasza:
Abszolút hasznos, főleg ha tanyálsz egyet (még a legjobbakkal is megesik). Főleg ha a murván esel ááá...Nekem is múltkor szétszakadt a kesztyűm, a tenyerem pedig sértetlen maradt! Képzelem, mi lett volna, ha nincs rajtam kesztyű...:S
4/14 A kérdező kommentje:
Még szerencse akkor. Igen ezért hasznos
2010. márc. 27. 22:40
5/14 anonim válasza:
Feltétlenül hasznos, nekem már szakadt ki esésnél, és örülök, hogy nem a kezemen van az a luk.
Kesztyűben bátrabban teszed le a kezed, ha esel, és ezért jobban tudod védeni a fejedet.
Én nagyon híve vagyok. Persze a sisak az alap, de a kesztyű is fontos biztonsági felszerelés.
6/14 A kérdező kommentje:
én sisakot nem hordok. inkább kesztyűt. de a sisak se hülyeség:D
2010. márc. 27. 23:01
7/14 anonim válasza:
Most itt mi a kérdés? Kérdezed, hogy jó-e, majd megválaszolod, hogy igen, mert nem csúszik a kormány..
8/14 A kérdező kommentje:
úgy értem szerintetek
2010. márc. 27. 23:08
9/14 anonim válasza:
túrázáshoz, városi tekeréshez nem, ugráláshoz, dirt, stb. mindenképp.. sajnos egyszer a kesztyűvel együtt kiszakadt egy darab a kisujjamból, szóval az se véd mindentől, de vágottkövön letenyerelni kellemesebb kesztyűben.. ha csak simán tekersz, jobb kesztyű nélkül lebarnulni.
10/14 A kérdező kommentje:
tényleg kiszakadt a kisujjadból 1 darab ? :S
az nem jó hát ilyenek ellen nem a legjobb. igen de kissebb esések ellen igen :) stb
2010. márc. 27. 23:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!