Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem mutat semmit a...

Miért nem mutat semmit a kilometerórám?

Figyelt kérdés
Egy 99-es 1.9D partnerem van, az 1868 ccmes motorral.A következő problémával szembesültem: 1 hete menet közben észre vettem, h finoman ingadozik a kilométeróra, ami a végén már komoly kilengésbe ment át. Azóta fekszik, néha életre kelt, volt, h 20kmen át pontosan mutatott. Az imént cseréltem ki a sebesség jeladómat, gondolván tuti az halt be. Próbaút, de a mutató ugyanúgy fekszik.. Követtem a 3 pólus kábeleit, amiből 2 a motortér oldalához van csavarozva testként, egy pedig egy relébe csatlakozik. Szerintetek a relével lesz a probléma vagy mit lenne még érdemes megnéznem? Testet csiszolni, vagy kontakt spray? A válaszokat előre is köszönöm. Üdv.
2019. febr. 11. 20:15
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha megcsiszolod rögtön megtudod hogy az volt e a baj.

Sőt ha végig tudsz menni az egész vezetéken mindenütt megcsinálhatod hogy biztos jó legyen a kontakt. De a reléhez nem értek , az is lehet a rossz, de ahhoz már elektromos ember kell. Vagy pedig azt is kicseréled és vagy jó lesz vagy nem.

2019. febr. 11. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!