Nagyon halk az autóm, így nem hallani, amikor beindul, és nem is érezni semmit, abból tudom, hogy elindult, hogy kerreg egyet, vagyis ráindítottam. Mennyi idő alatt, és mi megy tönkre rajta?
Na ez nap kérdése gyanús.
- milyen autó
- milyen motorral
- melyik modell verzió (évjárat)
Én speciel örülnék ha nem végig kerregne az autóm (dízel) hanem csak suhanna szép csendben (hibrid-benzines).
Fordulatszám mérő nincs benne.
Járó motorra bem kellene ráinditani, előbb-utóbb kinyirod az önindítót, ledarálod a fogaskereket
Az önindítót fogod szétcseszni.
Egyébként annyi az egész, hogy ránézel a műszerfalra.
Ha a fordulatszámmérő nem 0-n van, nem világít a piros akku és az olaj szimbólum, akkor biztosan jár a motor.
Nem kell hülyének nézni a kérdezőt, lehet előtte hangos autója volt.
Nekem pl. a saját autóm egy öreg dízel merci ami úgy csörög mint egy traktor amikor beindítom.
(Szoktak is neki örülni a panel alatt télen amikor melegítem 2-3 percet.)
Céges autó egy újabb benzines opel, aminek 0 hangja van alapjáraton (is).
Na meg az öreg dízel merci motorja rázza az egész kasztnit, itt meg sem moccan semmit :)
Nekem is idő kellett amíg megszoktam, jó párszor rá akartam indítani annyira megszoktam az öreg mercit :)
Mellesleg én brutálisan utálom, hogy nulla hangja van az autónak alapjáraton és olyan 30-40km/h-ig még lehúzott ablakoknál is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!