Milyen világítást ajánlotok kerékpárra?
Figyelt kérdés
2000 lumenest és 750 lumenest néztem.
Szerintetek felesleges a 2000 lumen és a 750 bőven elég? Vagy mondjuk parasztvakítás, és a 2000 lumenes nem sokkal világít erősebben, mint a 750.
Mik a vélemények ezzel kapcsolatban?
Ezeket néztem:
Természetesen bármely másikat ajánlhattok, a lényeg, hogy jól világítson. Ja és mindenképpen akkumulátoros legyen. Meg olyan legyen, ami rá van írva. Ne olyan, hogy mondjuk rá van írva, hogy 2000 lumen azt közben közel sem annyi. (Eddig ezres volt rajta, de az se volt annyi, mondjuk az nem is Velotech volt. Csak az tönkrement. Mondjuk nem is tudom, hogy a Velotech egyáltalán jó márka-e ilyen téren.)
2018. okt. 9. 00:11
11/11 A kérdező kommentje:
Ja, mentek a zöldek és köszi az eddigi válaszokat. :)
2018. okt. 14. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!