LED lámpa kerékpárra? Melyik jó? Olyan kellene ami.
Én 2cateye "fényágyút" használok anno 25ropiba kerültek. Most nyilván olcsóbbak.
Ha ujjakat veszel ennyiért jobban fogsz világitani mint én.
ment a zöld
köszi
20-30ezret nem tudok kifizetni érte, nekem az nagyon sok
6500öst köszi, nézem
Két db ilyennel járok este/éjjel:
A szórása viszonylag egyenletes, jut az útszélekre is is, de talán ezért igazán messzire nem lövi a fényét, nem spotlámpa. A propagandában írt üzemidők szokás szerint nem igazak, ezeket az üzemidőket mértem a töltésled villogásáig merítve:
1 fokozat - nem mértem, tizenvalahány óra lehet.
2 fokozat - 8 óra
3 fokozat - 4,5 óra (folyamatos üzemben melegszik)
4 fokozat - 2 óra - (negyedóra alatt álló helyben szinte forróig melegszik, de komoly fényt is ad, érezni a fény melegét :))
A gumipántos rögzítés helyett kell valami fusi megoldás, mert nehéz és mozog, én pulzusmérő órához adott kormányadapterre bilincseltem fel.
Az út puszta megvilágításához az 1-2 fokozat is elegendő, de a 3 fokozattal már komfortosan lehet tekerni és a két lámpával lényegében akár egy éjszakát jó fényben végig lehet menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!