Kellene egy új bicikli és szerintem tudom is hogy melyik lesz. Ez jó lesz nekem?
Mennék egy nap 20-30-40 Km-t is De ha vennék rá egy másik külső gumit, Akkor jobban lehetne vele menni aszfalton is?
Tárcsafékes szoval nem koszolná a gumit a fék..
Gravel bike? Csak azok sokkal drágábbak.
Használtban nem gondolkozol? Ezért a pénzért komolyabbat kapnál, nézz körbe facebook csoportokban.
A magyar utak meg annyira nem rosszak ám...
Sajnos ki kell, hogy ábrándítsalak. Ez egyáltalán nem drága, sőt. Átlag magyar embernek sajnos annak számít, de gyakorlatilag ez az abszolut belépő kategória a használható kerékpárok világába. Itt én szándékosan olyat keresnék, amin nincs tárcsafék, mert csak a gond lesz vele.
Én inkább használtan néznék valamit, ami semmiképp sem csepel.
TV-ből sem különösképp drága/felsőkategóriás egy 118e Ft-os termék. A magyar átlagbér jelenleg 210e Ft/hó. Dolgozol érte statisztikailag 2 hetet, aztán használod kb. 2 évet (ez nagyban függ majd attól, hogy mégis mennyire tartod karban, mert le lehet lakni 1 év alatt is, de ha rezsiben mindig helyre van állítva a gyári állapotára, akkor sokkal-sokkal többet túlél)
Tippelem ugyan, de lehet, hogy nem kapott szervizelést az előző (sem). Úgy vehetsz újonnan 500e Ft-ért is gépet, akkor sem fog sokkal többet bírni alattad. Közlekedési-használati eszközt karban kell tartani. A bringa ráadásul lényegében semmi olyat nem tartalmaz, ami ne lehetne közel örökéletű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!