13 évesen le tudnék tekerni 20 KM-t biciklivel?
Figyelt kérdés
13 éves fiú vagyok 60KG 171-172CM átlagos testalkatú. Naponta kb 4 km-t tekerek suliba ( oda-vissza 4 km). A biciklim MTB, azon belül sajnos nem tudom mi. Szívritmuszavarom van, előfordul hogy gyorsan kifulladok. Havi 4-5x kellene bicikliznem ennyit, pusztán szórakozásból unokatesómékhoz. Persze nem most hanem nyáron, tavasszal. Előre is köszönöm.2015. dec. 11. 17:30
1/5 anonim válasza:
Én már 10 éves koromban is letekertem. Strandra meg vissza haverokkal.
2/5 anonim válasza:
Ha csak nincs komoly betegséged akkor könnyedén.
3/5 anonim válasza:
Minden további nélkül, néhány ilyen út és már meg sem terhel. Mondjuk a szívritmuszavarral azért vigyázz! Meg ha lehetséges, akkor ne forgalmas úton tekerj aztán amúgy hajrá!
4/5 szamo77db válasza:
Én megvizsgáltatnám a szívemet előbb. Egy EKG-ba nem halsz bele és nem is fáj.
5/5 anonim válasza:
12 Évesen Volt Hogy 1 Nap Alatt 40-45KM- t mentem;) igen mértem telefonnal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!