Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szerintetek 25 kilométert le...

Szerintetek 25 kilométert le tudok tekerni egyhuzamban sima városi 28-as biciklivel?

Figyelt kérdés
Van 8 év sportmúltam, küzdősport, crossfit, de ilyen távolságot még nem próbáltam. 10 kilométer még nem árt meg, de 25 + 25 haza fél nappal később?

2014. aug. 18. 19:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Le.
2014. aug. 18. 20:01
 2/7 anonim ***** válasza:

Simán le tudsz.

De ha nem lesz igazam akkor megállsz.

2014. aug. 18. 20:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Nyilván le tudok ha 2 kilométerenként pihenek, de úgy értem, hogy egyhuzamban ez nagy távolságnak számít? :)
2014. aug. 18. 20:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Szinte kizárt, hogy megártson.Habár nem írtad,hogy milyen rég sportoltál.Nem mindegy hogy 8 évet edzettél tizenéves korodban és azóta 20 éve semmit vagy mostanában sportoltál.

Az a 25+25 km viszont ígysem-úgysem fog nehezedre esni ha kényelmes tempóban mész.(márha síkon mész,ha komolyabb emelkedőn akkor elfáradhatsz)

2014. aug. 18. 20:48
 5/7 anonim ***** válasza:
46%
Egy rohadt elettelen kocka vagyok egesz nap a gep elott ulok csak neha biciklizem. ha en 1 nap alatt korbetekertem a balatont mtb kal akkor neked biztos menne legalabb ugyanez a tav nemhogy 25 kilometer
2014. aug. 19. 00:17
 6/7 anonim ***** válasza:
30%

25 km biciklin az semmi. még a 79 éves apám is letekeri bármikor 1 óra alatt.

sõt még egy totál edzettlen ember is letekerne 25km-t 1 óra alatt.

2014. aug. 19. 10:19
 7/7 jonyka01 válasza:
Még szép, nem nagy cucc. Egyhuzamban megy az 50 is, pláne 28-assal. Biciklivel annyi nem vészes, még rossz terepviszonyoknál sem (persze ez alatt nem hegyoldalt értek)
2014. aug. 20. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!