Milyen normális kerékpáros GPS, útvonaltervező van?
Figyelt kérdés
Sokat kerestem, de nem találtam egy normálisat sem.2018. júl. 3. 16:33
1/5 Alex Fly válasza:
Egy jó túraGPS az OMP kerékpártérképével...
2/5 anonim válasza:
túra gps és openmaps,, vagy turistautak.hu térkép (nekem pl Garmin eTrex 30 van)
vagy okostelefon és arra app.
bikemap
OsmAndMaps
geoládák app is nagyon jó
GPS kit (tudja a turistautak.hu-t offline
3/5 anonim válasza:
Én számítógépen tervezem az utat a merretekerjek.hu oldalon. Ezt lementem számítógépre gpx formátumban, majd a telefonra felmásolva betöltöm a Locus programba. Annyi hátránya van, hogy alapban nem navigál, ezért nézned kell a kijelzőt, hogy a kijelölt útvonalon vagy-e. De mivel sokszor erdei utakon megyek, ott amúgy is problémás lenne bemondásra navigálni az ösvényeken.
4/5 tothp válasza:
Outdooractive. Nálam mindent visz. Az első app, amiért hajlandö voltam fizetni. Nem bántam meg.
5/5 szlory válasza:
oruxmaps. van fizetős, van ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!