Van olyan gyalogos/kerékpáros útvonaltervező, ami megmondja, hogy hány méter lesz a szintemelkedés egy túrán?
bikemap.net
Ingyenes, egyszerű és jó.
merretekerjek.hu
Szerintem ennél jobb nincs, tartalmazza az ösvényeket, jelzett és jelzetlen utakat, egyéb információkat. Használható országúti és mtb útvonal tervezéséhez is, vagy gyalogtúrákhoz. A megtervezett utat le is mentheted, és akár fel is töltheted telefonra vagy navigációs eszközre a .gpx fájlt. Úgy vettem észre, pontos is, nem tudok ennél jobb útvonaltervezőt.
valamiért nekem nem ment a merretekerjek.hu tervezője eddig rendesen, de most már megy és tényleg ez a leggyorsabb, legegyszerűbb. Amit észrevettem, hogy a szint adatokban teljesen összevissza mérnek a különböző szoftverek, nem is kis különbséggel.
A hétvégén kerekeztem egyet és beszinkronizáltam pár szoftverbe. A táv mindenhol azonos, a szint viszont nagyon nem.
Garmin Connect - 611m
Endomondo - 322m
Polar Flow - 350m
Basecamp - 540m
Runkeeper - 780m
merretekerjek.hu - 510m
Vajon melyik állhat legközelebb az igazsághoz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!