Milyen kerékpáros szerelőcuccot vegyek?
Mikre és milyen méretben lesz szükségem a mindennapokban MTB szereléshez? Gondolok itt csavarhúzókra és speciális leszedőkre!
Levegős teleszkóp, hidraulikus tárcsafék, ahead kormány, gyorszárak, négyszögtengely vannak benne.
Nem nagyon akarom a hatalmas tudásommal piszkálni, de mi az ami jól jön? Kerékcseréhez. kormányt állítani, takarítani..
Milyen zsírokat és olajat tartsak itthon?
Nincs valami jó kis készlet, ami nem túl drága (8-10eFt), de azért tartós és kisebb javításhoz megfelel?
Teleszkópot nem szedném szét, de a levegő ebben nem tömörödik mint a kerékben? Van olyan pumpa, amivel mindkettőt el lehet intézni? Van benne olaj is a leírás szerint, azt lehet itthon cserélni valami kis csapon?
Nem tudom honnan kellene tudnom, hogy hányas csavarral vannak felrakva a dolgok. A régi kerékpáromon váltót is állítottam, de a gyerekektől jóval modernebbet kaptam és egy ideje szerszámost sem tartok itthon.
Más válaszát is meghallgatnám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!