Ez mi volt? Mit lehet tenni hogy több ilyen ne forduljon elő?
Figyelt kérdés
Pár hónapja volt egy defektem, amit megjavitotta, de pár napja mikor lementem egy lejtőn egyből leereszkedett a kerék. Elvittem szervizbe, kicserélték a belső gumit, tökéletesen haza tudtam jönni vele. Délután vásárlás után hazafele jövet valamiért éreztem hogy nehezen megy a bicikli, pár másodperccel később robbant egy hatalmasat és előtört a belső gumi, egy helyen hatalmasra nőve. Azóta leeresztettem, újra felfújtam, de miután mentem vele 1 métert ismét robbant, és megint ugyanaz történt... Mi volt ez? Mit tegyek?
Igy néz ki:
Remélem megtekinthető a kép, várom a segitőkész válaszokat. Ha esetleg valakinek volt ilyenben része kérem jelezze hogy mi lehet ez...
2018. júl. 2. 20:57
11/12 anonim válasza:
Megerősítem, hogy ilyet a külső hibája vagy felnihiba okozhat, vagy szerelési hiba. Nem a belső hibája, de ha túlméretes a belső, akkor könnyebben előfordul a szerelési hiba. A szakkifejezés erre az állapotra az, hogy "kiül a belső". Ha egy külső gumival ez egyszer megtörtént, akkor esélyes, hogy újra előjön sajnos. Végszükség esetén (tehát ha a pusztában ér utol ez a hiba és haza kell jutnod valahogy) szigszalaggal vagy leukoplaszttal be kell tekerni a problémás részt (innentől viszont a felnifék kiesett azon a keréken). A keréknyomás csökkentése is segít.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos választ!:)
2018. júl. 6. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!