Halytokar csapagyakat akorom cserelni az automnal, de az uj csapagyaknal nincs bevagas (kis preseles ami megakad a halytokar bevagasaiban, hogy ne forduljon el), a meret meg minden passzol, be merjem tenni, nem lesz semmi baja?
Az nem lesz túl jó, mert elforog a hajtókarban. Vidd vissza, rád akarják sózni, mert szart rendeltek?
Nehogy már...
Nem igaz, hogy itt is vannak kis nyelvészek...
Te spriccmuki, nem unod ezt az állandó boyracer-ezést? :D
Attól hogy valakinek szar a helyesírása és 1.6-os golfja van, nem lesz boyracer, sőt az is lehet hogy személyesen sokkal értelmesebb ember mint mondjuk te. Van egy haverom akinek nem olyan jó a helyesírása, szoktam is fogni a fejem néha rajt, de messze ő a legértelmesebb 3 haverom közül...
Kérdezőnek meg, cseréltesd vissza, kell hogy legyen benne bevágás ha már egyszer a csapágyfedelekben van neki hely...
messze ő a legértelmesebb 3 haverom közül...
akkor milyen a másik kettő...
"akkor milyen a másik kettő..."
Ezen jót nevettem xD
"Nem ertenek az uzletbe semmihez, mar sokmindennel jartam igy, hogy rosszat rendeltek!"
Akkor ideje lenne már átfáradnod egy másik üzletbe, ahol nem csak szívatnak. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!