Ez mi volt? Mit lehet tenni hogy több ilyen ne forduljon elő?
Pár hónapja volt egy defektem, amit megjavitotta, de pár napja mikor lementem egy lejtőn egyből leereszkedett a kerék. Elvittem szervizbe, kicserélték a belső gumit, tökéletesen haza tudtam jönni vele. Délután vásárlás után hazafele jövet valamiért éreztem hogy nehezen megy a bicikli, pár másodperccel később robbant egy hatalmasat és előtört a belső gumi, egy helyen hatalmasra nőve. Azóta leeresztettem, újra felfújtam, de miután mentem vele 1 métert ismét robbant, és megint ugyanaz történt... Mi volt ez? Mit tegyek?
Igy néz ki:
Remélem megtekinthető a kép, várom a segitőkész válaszokat. Ha esetleg valakinek volt ilyenben része kérem jelezze hogy mi lehet ez...
Hát azon a képen semmi nem látszik.
A belső gumi hol jött elő? A felni és a külső között, vagy a külső gumiban van egy lyuk és ott?
Szerintem az lehet, hogy a külső gumiban a gumi vázát alkotó fémszálak közül szakadt el 1-2 darab. Ez szúrja ki mindig az belső gumit.
Sajnos ha így van, akkor ki kell cserélni a külsőt
Akkor meg rosszul rakták fel a külsőt.
Ereszd le teljesen!
Aztán igazgasd el a belsőt, hogy ne csípődjön be a külső és a felni közé.
elég rossz kép.
vannak gumik amik elég nehezen mennek a helyükre...van olyan hogy a teljes leeresztés mellet még plusz helyezgetni kell a külsőt.
illetve szimpla falu régi felni esetén az is lehet,hogy már maga a felni is elgyengült,és kihajlott,akkor pedig helyezgetheted ujjra és ujjra megfog ismétlődni. akkor felni csere kell.
meg lehet az is amit írtak,hogy a külsőnek van elszakadva a "merevítő szála" olcsóbbaknál ez nem igen valószínű mivel acélból van...de akadnak csodák pl:kevlár szálasnak hazudják de igazából csak valami vacak műanyag.
Ilyet egy hibás belső nem okozhat...vagy legalábbis nagyon nehezen tudok elképzelni.
A legvalószínübb a felni,külső gumi hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!