Milyen mountain bike-ot vegyek?
Eddig csak alsó kategóriás biciklijeim voltak.
A mostani már 10 éves, és kezd teljesen tönkremenni.
-használtat akarok venni, kb. középkategóriásat
-naponta 15-20 km-t szoktam biciklizni
-főleg aszfaltúton és bicikliúton megyek, de rengeteg úthiba, padka van, ezért fontos, h bírja a strapát
nem igazán vagyok képben, ezért az érdekelne,h milyen árban milyen márkát érdemes nézni, meg h mire kell figyelni
montit szeretnék mindenképpen.
nem tudom, mennyiért lehet normálisat venni. 60at szánnék rá, azt hiszem.
Akkor mondjuk itt egy példa: [link]
29-est nem kapsz ennyiért, használtan sem, ha igen, akkor pedig a "kb középkategóriás" rész bukott, mert a leggagyibb jön ki annyiból - 100 alatt sem esélyes nagy változás. Márpedig aki városi közlekedésre vesz montit, az 29-est vesz, a többi köszörűkő és a kátyúkat, padkákat sem kezeli úgy.
Az általad írt felhasználásra semmilyet.
De ha ragaszkodsz ahhoz, hogy flaszteren montival szívasd magad, akkor az általad említett összegért egy régebbi felső-középketegóriás gépet néznék.
jó de ha nem montit veszek, akkor mégis milyet kéne, ami bírja is?
2 város között a bicikliút az még rendben van, de a szomszéd városon belül a bicikliútra komolyabb biciklivel rá se mernek menni az emberek, annyira rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!