Milyen biciklit vegyek?
Figyelt kérdés
Rövid túrákra használnám, aszfalton és erdei úton, 150.000 Ft alatt.
Gepida Mundo Pro-t néztem ki. Vki tudna véleményt írni, esetleg akinek ilyen van vagy ment ilyennel?
2017. ápr. 16. 16:42
2/3 anonim válasza:
Inkább valami nevessebet vegyél, 29ert ajánlom ha nem terepezel könnyen vehetsz rá egy utcai gumit.
Most ebike.hu Supeior akciók vannak ha 173cm körüli vagy akkor 17" Supeiort érdemes megnézni 125ért
3/3 anonim válasza:
B'twin Rockrideer 520-aat ajánlom. nekem is ez van és maximálisan meg vagyok vele elégedve. ár érték arányban nagyon jó, minden alkatrészt kapni hozzá, ráadásul olcsón. könnyen javítható, megbízható, és arra amire neked kell arra tökéletes. 90 ezer az alap modell, ha tetetsz rá sebességmérőt, csomagtartót(túrához) esetleg kulacs tartót ill sárhányót, még mindig csak 120 nál tartasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!