Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Lapos gumival + dh belsővel...

Lapos gumival + dh belsővel mindenféle gond nélkül haza tudok jönni? Ha gyakran kapok defektet, megéri beruházni dh belsőre (1,2 mm vastag)?

Figyelt kérdés
2018. máj. 29. 01:14
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Felniszalagom nekem is van xd

Mi számít rendes felninek? Egy singletrack már az?

2018. máj. 29. 17:26
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha a szelep kap defektet akkor a lyukat kéne megoperálni.

Sorjázdle.

Az nem lehet,hogy a gumid nagyon vékony (futófelület) verseny gumi,stb ami igazából nem kell egy hobby bringásnak.

Alacsony nyomás:ahoz tubeless kell,ahoz pedig tubeles felni,drága de ha szeretsz komfortosan haladni...

A belső javitó nálam akkora mint a tárcám,nem nagy teher magaddal hurcolni,és elsőkézből tudhatod,hogy nem felesleges kacat.

Felni szallag:én körbe tekertem szigszallagal,3kör.Egysze volt vele gondom,kb:10év alatt.

Dh belső akkor kell,ha nagyon durván csapatsz,és befigyelnek ugratás nélküli huplik nagy kövek formájában. De az is elöregedhet. És szétreped.

Defektgátló folyadék nem játszik? Vagy defekt gátlós belsö amiben már eleve bent lötyög a folyadék. Defekt esetén csak megkeresed a tüskét,kihúzod,pumpálsz és tekersz tovább.

2018. máj. 30. 09:34
 13/14 A kérdező kommentje:

Kösz szépen a válaszokat!

Volt slime-om, de egy kalap szart nem ért. Minimális lyukat, mondjuk egy gombostű szúrásnyit tud eltömíteni. Azt is csak akkor, ha gyorsan haladsz, mert különben sunyin leenged. Van defektjavítóm, de nem mindig viszem magammal. Legutoljára vittem magammal, -mert egy sráccal mostanában gyakran megyünk erre-arra- lett is defektem, de smirglit elfelejtettem berakni.

Eddig csak rövidebb utakra mentem.

Egy ezresért lehet venni egy pár defektvédő szalagot [link] .

Szerintem a dh belsőt veszem, mert az ilyen szalagok "megehetik" a belsőt, nem?

2018. máj. 30. 15:53
 14/14 Alex Fly ***** válasza:

Vedd azt.

Ha defektes kerékkel mészb az is megeszi a belsődet. Ha ügyes vagy, akkor a külsőt és a felnit is.Mindenesetre gondolom ez nem jelent akkora problémát, mint egy gyufásdoboznyi méretű javítókészletet magaddal vinni... tudom, az nem ér semmit, ha elfelejtesz smirglit pakolni -habár ezek a kis készletek mindent tartalmaznak, ami a gumi foltozásához szükséges.

És lehet bármilyen jó a felnid egyiket sem arra tervezték, hogy huzamosabb ideig a felniperemeken haladj. De ha mindenáron szét akarod verni, én nem foglak benne megakadályozni...

2018. máj. 30. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!