Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hogy kell ország uti bringára...

Hogy kell ország uti bringára kulacs tartot csinálni? Azt monták hogy furni kell a vázba lukat tényleg így kell?

Figyelt kérdés
2018. máj. 1. 12:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Nézd meg az ebike-n, bikepro-n, meg más webáruházakban, vannak utólag felszerelhető, bilincses tartók. A vázat emiatt ne furkáld.
2018. máj. 1. 13:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Amiket én láttam minden volt legalább 1 de inkább 2 hely kulacstartó számára gyárilag. Ha nincs, akkor persze lehet rá fúrni megfelelő méretű lyukakat a megfelelő helyen és menetet, de ha valami hajszálvékony vázú vintage bike akkor annak nem biztos hogy jót tesz. Van tépőzárral feltehető kulacstartó is vagy olyan amit gyorskötözővel kell rögzíteni. Én inkább azt választanám. Olcsóbb is, és nem kell kókányolni szegény biciklit
2018. máj. 1. 13:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Én meg nem láttam olyan orszagutit amin ne lenne legalább egy, de inkább két hely kulacstartonak :Ő

Régi acelvazas kerékpárról van szó?

2018. máj. 1. 13:18
 4/6 tothp ***** válasza:
akármilyen legyen a váz, egy sima lyuk, meg egy beletákolt menet kevés, hogy egy kulacsot sokáig megtartson. Mindenképp kell bele anyát is forrasztani. akkor meg ugye a festés is javítandó... marad a bilincs. Egyébként, azt hiszem az én régi csepelemen sem volt szem.
2018. máj. 1. 21:03
 5/6 Alex Fly ***** válasza:

Lehet fúrni, utána egy szegecsanyát beletenni. Maximalistáknak beleragasztani...

A forrasztás jobb lenne, de azt a festés nem nagyon szereti. De azért nem minden vázat furkálnék -még akkor sem, ha a váz azon része, ahova általában a kulacstartó kerül, normál esetben nincs kitéve nagy terhelésnek. Ilyen esetben én bilincset használtam.

2018. máj. 1. 22:33
 6/6 szlory ***** válasza:
hegyre fel a kulacs lehet a hátsó acélfelni felett, a hátizsákban. kulacstartó fakultatív :D
2018. máj. 2. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!