Ha kerékpárt szeretnék feladni a postán az ország egyik végéből a másikba, mennyi a postaköltség?
Tudnám, minek válaszolnak ilyen hülyeségeket...
Fel lehet adni postán, 3500 Ft körül van, de nem azért "őrültség", hanem mert a Posta egy trágya. Figyelni kell, mikor jön, el kell menni a postára feladni, igaz nem kötelező dobozban, elég betekergetni folpack-kal, többször kaptam már így. De feladni én futárral adom fel (legegyszerűbb a jófogásos). 3000 Ft, készpénzzel tud fizetni az ügyfél a futárnak és majd elutalják neked, a kézbesítés díját levonják maguknak, kijön a csomagért és elviszi a másik küszöbre, előtte telefonálnak mindkét félnek, hogy otthon van-e. Annyi a hátránya, hogy szerezni kell egy bringásdobozt.
És a kézbesítést nem úgy számolják, mint az utazást, hogy kilométerre. Tökmindegy, hogy a szomszédba küldöd vagy Lőkösházáról Sopronba...
Voltam csomagos postás,nem egyszer vittem ki kerékpárokat,volt hogy csak a kormány volt elfordítva meg a pedálok befordítva és kész-lehetett tologatni rakodás közben,vagy csak fóliába betekerve,sosem volt dobozban.
Szerintem csak a súly számít,ugyanannyi a postaköltség mint ~15-20kg bármi másé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!