Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen kerékpárt vegyek?

Milyen kerékpárt vegyek?

Figyelt kérdés
200-300 ezer ft-t szánnék rá.
2018. ápr. 21. 17:48
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Azt olvastam, hogy érdemesebb országúti bringát venni, mivel mtb és a rb között terepen nem nagy a különbség, viszont városban sokkal praktikusabb a rb-vel menni. Szerinted ez igaz?
2018. ápr. 22. 17:07
 12/15 anonim ***** válasza:

attól függ, hogy milyen terepen. ha földes úton itt-ott egy kisebb kaviccsal vagy fűcsomóval, akkor igen.

ha kisebb letörésekkel, 30 centi széles pályán, kiálló gyökerekkel, nagyobb sziklákkal, itt-ott egy ugratóval, 8 méter alatt 4 méternyi szintkülönbséggel nem. ilyen helyen már van különbség :D

2018. ápr. 22. 17:42
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát..tény hogy az országúti milliószor hatékonyabb szilárd úton, de én még 40 km-nél többet nem mentem defekt nélkül. Tegnap pl beledurrantottam egy kátyuba 40el 1.5 km tekerés után, aztán cserélhettem ki mindkét belsőt mert kiszakadtak. 28 mm conti gp 4000 s2 gumik slime defektgátlós belsővel..persze sok országúti bringás van és mindig elsüvítenek mellettem, tuti én vagyok béna. Lehet nem való mindenkinek ez a stílus. Viszont amikor lelkes kezdő voltam mtb-vel 26x2
2018. ápr. 22. 17:48
 14/15 anonim ***** válasza:

Bocsi véletlenül elküldtem..

Szóval 26x2" gumikkal az első 3200 km-t pumpa és tartalékbelső nélkül tekertem le 0 defekttel. Azóta is csak 1et kaptam ami akkor eresztett le amikor kihúztam a tüskét 2 héttel később..

Szóval..lehet véletlen de nekem jobban bejött az mtb. Erdőbe meg főleg.

2018. ápr. 22. 17:52
 15/15 anonim ***** válasza:

országútisok nem használják még a tubeless megoldást?

szerintem biztos. gondolom azért volt annyi defekt, mert a felni kicsípi a belsőt. ott ilyen nincs.

2018. ápr. 22. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!