Milyen kerékpárt vegyek?
:DDDDDDDDDDD, jajj, ezen most felnevettem. mai napon zargatja a népet valami kisgyerek, hegyen szeretne biciklizni, pontosítás céljából már azt is elárulta, hogy zemplénben :D reméljük belőled többet is ki lehet szedni.
milyen kategória illetve felhasználási terület? országúti, mtb, cyclocross, esetleg komoly trekking?
ha nagyon lájtos terepen akarod használni, akkor még utánanézhetsz a cyclocross bicóknak. annyira nem kényelmes terepen első teló nélkül, de ha inkább városban, ritkábban lájtos terepen, akkor szerintem megéri elgondolkodni rajta, mert városban sokkal jobb lenne.
amúgy teljesen korrekt bicók, láttam már többet is, nekem is majdnem attention sl lett. aztán mégsem :D
ha nem tervezed vele az XC pályákat és csak gyenge terepre kell (kb földes út), jó lesz az analog. ha szeretnéd egy fajta hobbiként meglátogatni a kiépített, szűk, itt-ott technikás, néha tempósabban ereszkedős erdei biciklis utakat, én beruháznék az attentionre, abból is kifejezetten az SL verzióra. Abba levegős a teló, többiben fém rugó van.
MTB lett, de én nem használom városban, arra használom amire neked az SL-t mondtam.
Egyébként egy 2015ös scott aspect 710-es lett. Koppra ugyanaz, mint a Cube, csak más a festése... nem a két bicikli miatti különbségek miatt lett a Scott. Netről rendeltem volna az Attentiont, de végül egy fizikai bolt melett döntöttem az egyszerűbb gari miatt, és hogy legyen egy hely, ahol 2 évig mindent megcsinálnak rajta. Így utólag feleslegesen, de nem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!