Ifjusági kerékpár de melyiket? 20 vagy 24coll

Szerintem a 120k nagyon sok érte. Még a fele is. Én csakis használtat keresnék mert úgyis hamar kinövi..nem lesz ideje kihasználni az új biciklit.
Még csak márkásnak se kell lennie. A fékek fogjanak és lehessen tekerni.
Szerintem jó a 20" de ki kell próbálni.

Ezzel a magassággal még egy jó ideig a 20-as bringa elég kéne, hogy legyen. A 24-esből nem kizárt, hogy lenne megfelelően alacsony átlépési magasságban váz, de nagyon kevés szóba jöhető maradna. Én ajánlanám a merev villát (a gyerek bringák teleszkópjai nevetségesek, csak nehezék) és az 1 sebességváltót (hátsó, tehát mondjuk 1x7 sebességes gép). Ha lehet, duplafalú felnivel, de komoly szétverésre gondolom nem kell számítani (még), normál keretek között egy kellően jó minőségű, szimplafalú felni is elegendő.
Nézd meg pl. a Cube-ot, a KID 200 10 kiló alatt van, fentieknek szépen eleget tesz és vagány színekben kapható, 100e Ft táján.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!