Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ifjusági kerékpár de melyiket?...

Ifjusági kerékpár de melyiket? 20 vagy 24coll

Figyelt kérdés
Fiamnak szeretnék uj kerékpàrt venni. Most 120cm és az àtlépési magassàga 57cm. Eddig 16 colos volt de le szeretnénk cserélni. 120.000 ft-nàl nem szeretnék többet költeni rà. Mivel nem egy testes gyerek valami könnyü kellene. Esetleg ajànlanàtok màrka és típust? Köszi

2018. febr. 14. 12:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a 120k nagyon sok érte. Még a fele is. Én csakis használtat keresnék mert úgyis hamar kinövi..nem lesz ideje kihasználni az új biciklit.

Még csak márkásnak se kell lennie. A fékek fogjanak és lehessen tekerni.

Szerintem jó a 20" de ki kell próbálni.

2018. febr. 14. 14:41
 2/4 szlory ***** válasza:

Ezzel a magassággal még egy jó ideig a 20-as bringa elég kéne, hogy legyen. A 24-esből nem kizárt, hogy lenne megfelelően alacsony átlépési magasságban váz, de nagyon kevés szóba jöhető maradna. Én ajánlanám a merev villát (a gyerek bringák teleszkópjai nevetségesek, csak nehezék) és az 1 sebességváltót (hátsó, tehát mondjuk 1x7 sebességes gép). Ha lehet, duplafalú felnivel, de komoly szétverésre gondolom nem kell számítani (még), normál keretek között egy kellően jó minőségű, szimplafalú felni is elegendő.

Nézd meg pl. a Cube-ot, a KID 200 10 kiló alatt van, fentieknek szépen eleget tesz és vagány színekben kapható, 100e Ft táján.

2018. febr. 14. 14:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Én is a cube 200 néztem meg a bulls tokee kerékpàrt. A 20 colos tuti jó mert volt lehetösége kiprobàlni. Csak h érdemes 24 colosat venni pyro markànak van alacsony vàzas. Vagy egyböl a 20 colos utàn rögtön majd 26 venni?
2018. febr. 14. 18:35
 4/4 szlory ***** válasza:
Én amondó vagyok, hogy ha jól választod a vázgeometriákat, akkor 1-1 méretet ki lehet hagyni. Nyilván közvetlenül a váltás előtt/után picit furán fog kinézni a gyerek, mert a 20-as már picike lesz arányaiban a gyerek méretéhez, utána meg a 26-osnál megzuhan. De inkább így, minőségi gépet, mint minden méretből egy-egy legolcsóbb kiheréltet.
2018. febr. 19. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!