Bandi8419 kérdése:
Országúti kerékpár? Gyors kerékpárt szeretnék, országútit. A sújom miatt nem merek venni félek nem bír el.187cm 120kg vagyok.
Figyelt kérdés
Most egy Schwinn Csepel Landriderem van amivel a 23-25kmh tudom tartani , de ettől gyorsabban szeretnék tekerni. Mit gondoltok tuningoljam esetleg a Csepelt? Vagy merjek venni egy ou-it? Van esetleg valaki akilyen súllyal ou-izik? Köszi.#Orszàgutikerékpàr
2016. dec. 3. 11:16
2/12 anonim válasza:
Vehetsz, de szerintem alunál feljebb ne menj.
3/12 anonim válasza:
Gyorsabb szeretnél lenni? Fogyj. Amúgy az outik súlyhatára 120 kg.
4/12 tothp válasza:
duplafalú szegecselt 36 küllős alufelni, masszív cromoly váz. rá egy viszonylag vastag (22-25mm) nagynyomású gomi a felső határra fújva.
én csak 110 vagyok. Outi még nem csuklott össze alattam. Tény, hogy a kátyúba bakkanást a mi súlycsoportunkban elég "drágán" mérik.
5/12 Wadmalac válasza:
Közel ezzel a súllyal lovaglok egy Neuzer Whirlwind vázat, Mavic Ksyrium gurigákkal.
Meg sem rezdül, 3 éve nulla nyolcas, semmit nem kellett centrírozni.
A váz meg már 10 éves és semmi gondom vele.
6/12 anonim válasza:
Én már nem, de 5 éven át nyúztam évi 4000km-el egy bianchi caurus 907-et... a mai napig ezt a bringát használom kerekek még mindig a gyáriak...
7/12 anonim válasza:
Ja a lényeg, hogy én is ekkora súllyl nyúztam...
8/12 Wadmalac válasza:
A CrMo vázakat nem javaslom, ugyanígy a sima acélt sem. Nem esik szét, de nagyon erős oldalirányú rugalmassága van ilyen súly alatt, ami mondjuk hegynek fel, nyeregből kiállva, meg a lejtőzésnél erősen döntött kanyarokban állati kellemetlen tud lenni.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ! Hegynek nemigen fogok tekerni, alföldi vagyok. Komoly diétával letudok menni 110-108kg ra, de amikor ez sikerült kb két éve, ismerősök azt hitték halálos beteg vagyok. Akkor belevágok! Keresek egy jó bicót, vagy rakok össze egyet. Még egyszer köszi!!
2016. dec. 5. 13:37
10/12 Wadmalac válasza:
Sok sikert és jó tekerést.
De én tényleg az alut javaslom, érdemes közvetlenül egymás után kipróbálni egy acél- és egy aluvázas gépet, azonnal érezni fogd a különbséget, ahogy kiállsz a nyeregből.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!