Bandi8419 kérdése:
Országúti kerékpár? Gyors kerékpárt szeretnék, országútit. A sújom miatt nem merek venni félek nem bír el.187cm 120kg vagyok.
Figyelt kérdés
Most egy Schwinn Csepel Landriderem van amivel a 23-25kmh tudom tartani , de ettől gyorsabban szeretnék tekerni. Mit gondoltok tuningoljam esetleg a Csepelt? Vagy merjek venni egy ou-it? Van esetleg valaki akilyen súllyal ou-izik? Köszi.#Orszàgutikerékpàr
2016. dec. 3. 11:16
11/12 anonim válasza:
Igen én is voltam 120kg és mikor elkezdtem fogyni, engem is ezzel szopattak, hogy biztos halálos beteg vagyok, de most 80kgal azt mondom, hogy a dagadtság maga a halálos betegség.
12/12 Wadmalac válasza:
Legelvetemültebb oútis versenyző korszakomban lefogytam 78 kilóra, kint voltak a bordáim, elég viccesen néztem ki, izmos lábak és vézna felsőtest, mint egy mutáns szöcske.
Folyamatosan alacsony vérnyomással és szívritmus-zavarokkal szenvedtem, hónapokon át vizsgáltak vele, nem találtak semmit, végén a doki azt mondta, gyárilag nem erre a testsúlyra vagyok programozva, szedjek fel egy tízest és meglátjuk.
Visszamentem 90 kilóra és minden tünetem megszűnt.
Aztán jött a sok meló és kevés idő, autó, azóta 100-és 120 közt liftezek.
De tünetmentesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!