Ez mi a szösz? Nem értelmetlen?

Bevallom én elég bringa sznobbá váltam, de amúgy is maximalista vagyok és mindenből a legjobbat akarom, még ha tudom is, hogy (komoly és elszánt) hobbi kerékpárosként nem veszem túl sok hasznát egy 80 mm-es karbon felninek, vagy hogy a dura ace szett helyett az ultegra vagy a 105 is simán jó lenne.
DE!!!! Az első bringámon 3 éve ugyan az a shimano altus váltó van, azt mondják ez a legpocsékabb, mégis semmi bajom nem volt vele kb 15ezer km után. Meg az alap tektro hidr. tárcsa fékekhez se kellett hozzányúlnom, csak betétet cserélni. Igazából lehet hogy csak nekem volt szerencsém vele, de mégis túlzásnak tartom hogy egy ilyen bringára "ipari hulladék" címszóval hivatkozzanak. Napi 20 km az semmi, én is ennyit mentem vele minden nap munkába+ hétvégente 170-230km túrák ha jó idő volt. De egyszer 355km-t is letekertem egyszerre vele. Az tény hogy a drágábbak jobb minőségűek, jobban bírják a terhelést, de egy kezdőnek vagy egy ilyen boltbajárós/munkábajárós embernek nem hiszem hogy gondja lenne a legolcsóbb alap bringával

8-as: elhiszem, hogy 50kHUF+megfelelő szaktudás és időráfordítás kombinációval nagyon jó használt biciklit lehet venni. De ha a szaktudás meg az időráfordítás hiányzik, akkor már lutri.
A bérlés, mint opció, jogos, kevés használatnál lehet, hogy azzal jönne ki a legjobban az ember.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!