622/28as outi külsőhöz milyen belsőt ajánlanátok ami jó minőségű?
Gyári belsőm valami Kenda volt, defekt miatt kellett cserélnem. Haverom adott Continental belsőt, de azt olvastam, hogy sok a panasz ezekre a fehér logósakra, már nem olyanok mint a sárgák. Végülis nekem még semmi bajom nincs velük, igaz, hogy azóta új 622/28 continental gp 4000 gumikat is vettem, mert a gyári 23as túl keskeny volt és 0 defektvédelem.
Szóval ki mit ajánl? Pl Maxxis, vagy bármi ami tényleg jó minőség?
Bocs srácok, picit offtopic, nincs Lezyne részvényem, de ezt még hozzá kell tennem. A HP 100 lenyomással cirka 6.3 barra hoz. Nyilván nem azonos sebességgel csinálod, de ez azt jelenti, hogy országúti nyomásod lesz a pumpálás megkezdését követő 2 percen belül (sportosabbaknak 1.5 perc alatt). Nnamost a HV ennél gyorsabb. A leggyorsabb pedig a CO2 :)
A lidis pumpa amúgy ár-érték arányban jó vétel otthonra.
Köszönöm, te névtelen hős :D Itthon kompresszorral fel tudom fújni indulás előtt megfelelő nyomásra, de erősen gondolkodok az általad leírt pumpák egyikén.
Lezyne HP Drive? Bár tényleg eddig felületes keresések alapján magyar oldalakon nem találtam
https://www.youtube.com/watch?v=qJWC9u_ZGJU
német videó
Azért vagyok ilyen lelkes, mert annyit szívtam mindenféle risszrossz pumpával, amíg spóroltam normálisra, hogy ezután a Lezyne-től szétfolytam. Egyébként a legtöbb review-ban ilyeneket olvasni. Nem császár, tehát hasonlókat más is csinál, de tény, hogy ha a tartóssága annyira jó lesz, mint a korábbi vásárlóik írják (2014-ben lehetett már kapni, van, aki azóta használja ugyanazt). Nade, bocs - tényleg nem ömlengek, ez a magánügyem, majd négy fal között folytatom. :D
Amit találtál, az sem rossz. Nézd meg ezt az összehasonlítást (jó, ez mtb-s): [link]
Itt láthatod a Drive-ot és a Mini Floort. Nekem utóbbi van, mert:
1) szeretem a fix markolatot ÉS a lábtámaszt (tudod mennyit "recskáztam" az út szélén ezekkel a csöves dögökkel?! ráadásul hosszú percekig :D)
2) alig nehezebb a kistesónál
3) azért jó az a nyomásmérő (tehát a "-G" modell), főleg terepen, ahol vissza kell engedni
4) ehhez tutira adnak egy jóféla kulacstartó helyére tehető, ABS műanyag tartót (kell is, ez hosszabb), amin biztonsági szíj is van
5) és adnak hozzá prestához "speed valve"-ot, azt csavargatni sem kell, továbbá labda és matracpumpát
Tény, hogy 12-15e Ft a legolcsóbb, külföldi beszerzés mellett. Tehát komolyan elgondolkodtató, hogy ha most van magyarban, feleannyiért a kistesó.
Azt is jó tudni (ld. a fenti linken), hogy nagyjából ugyanolyan jó a levegőátvitele a kettőnek, sztem annyival gyengébb, amennyivel rövidebb, ergo ugyanaz a dugattyús rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!