Milyen km/órát ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Anyukám 65 éves, szeret bicajozni, nyilván nem versenyszerűen. A bringája egy 28-as Budapest, női. Szeretne rá egy km/órát, de valami egyszerűbbet, és olyat, amit lát. Szóval nem kell 10 funkció, max sebesség, napi táv. Én csak moderneket láttam a boltokban. Ha tudtok linkeljetek már be valami neki valót, vagy jó a típus is. Köszönöm.2017. szept. 6. 00:16
1/6 TR75 válasza:
Érdemes a Lidlben/Aldiban szétnézni, amikor bringás cuccok vannak, akkor lehet venni párezerért vezetékeset vagy bluetoothosat. Ezek is tudnak 10 funkciót, de jóval olcsóbban, mint a nagy márkák, vagy amiket bringás boltban veszel. Nekem is ilyen vezetékes van (Crivit - Lidl), nem is tudom, mióta használom, egyetlen problémája az, hogy a műanyag sín megkopik, ha sokszor veszem le/teszem fel (de epoxyval meggyógyítottam). Pontos (milliméterre be lehet álítani a kerékmérethez). Teszi a dolgát. Elég nagy számokkal jelzi a mért adatokat, automatikusan kikapcsol, ha nem vesz jelet, és bekapcsol, ha elindul a bicó.
2/6 anonim válasza:
Decathlonban 4500Ft körül van az a hosszúkás fekete, azon jó nagy számok vannak! :)
4/6 anonim válasza:
Jó a decathlonos, de kiváncsi lennék, minek a 65 éves nagymaminak km/ sebesség számláló? Hogy tudja, hogy az 50es tábla előtt fékeznie kell? :D
5/6 A kérdező kommentje:
Elcsodálkoznál 4-es, ha annyit kéne sportolnod, mint amennyit anyukám küld naponta. A jógagyakorlatainak a felét sem tudnád megcsinálni gerinctörés nélkül.:)
2017. szept. 6. 22:02
6/6 anonim válasza:
4-és, az én bicajos társaságomban van 67 éves nő, aki végigtekerte Angliát (john ő groats to land's end), 70 éves is,sőt, 80 éves is, aki 600 kmt megy 24 óra alatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!