Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen BMX-et ajánlanátok?

Milyen BMX-et ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Az erdőben van egy krosszpálya, és oda szoktunk kijárni haverokkal ugratni, meg ilyenek. És haverom BMX-el szokott kijárni, és próbáltam vele ugratni ugratóról lendületből és sokkal jobb, meg tetszik. Pár alap trükköt szeretnék csak elsajátítani (amiket Kempf Zozótól is vannak) de amúgy terepre járnék ki vele, meg néha suliba, haverokkal. (a terepet úgy értem,hogy ugye krossz pálya, meg ilyesmi)

2017. nov. 2. 14:12
 1/4 anonim válasza:
Nekem van egy GT interceptor-om de nem szeretek BMX-ezni ezért eladom ha gondolod ránézhetsz itt: [link]
2017. nov. 2. 21:33
 2/4 anonim válasza:
Én vagyok az első, Freestyle-ra van tervezve szóval nagyon jól bírja a gyűrődést
2017. nov. 2. 21:35
 3/4 A kérdező kommentje:
rendben köszi mennyiért adod?
2017. nov. 3. 17:05
 4/4 anonim válasza:

Ugyan az az ember vagyok, 50000-ért adom de kb 90000Ft-t ér csak ősszel és télen nem nagyon vesznek semmiféle biciklit ezért adom sokkal olcsóbban és kell is a pénz

(plusz ugye soha sem használtam arra amire ki lett találva)

2017. nov. 3. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!