Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Az alábbi képen mik azok,...

Az alábbi képen mik azok, amik a bicikli küllőjén vannak?

Figyelt kérdés
[link]

2018. jan. 1. 10:12
1 2 3
 21/25 Wadmalac ***** válasza:

Nem tudom, mondom, én még nem jártam meg így.

De engem láthatóság miatt tutira nem fognak kiszedni, mert, mint írtam is, kész karácsonyfa a bringa, a bukóm is fényvisszaverős, bringás dzsekim a sárga kukásmellény szín, szintén fényvisszaverő csíkos, plusz hordoma csuklóra, bokára csapható prizmapántokat, erős első és hátsó lámpa...

Csak csengőm nincs. Nem is lesz.

Lexarom.

Ronda, hatástalan, értelmetlen alkatrész, plusz nincs is hova szerelnem.

2018. jan. 5. 13:32
 22/25 Alex Fly ***** válasza:
100%

A csengővel egyetértek...

Mondjuk nekem a fékkarba van integrálva, szóval sok vizet nem zavar. Azért időnként csak úgy csengetek egyet; mert miért ne?

De értelme semmi...

Azon viszont komolyan gondolkodtamb hogy kellene szerezni egy olyat, ami régem az iskolákban jelezte a tanóra kezdetét... Egy akkuval megtámogatva az tényleg hallható lenne. Kíváncsi lennék az egyszerű gyalogsün képére amikor meglátja vagy -hallja...

2018. jan. 5. 17:10
 23/25 tothp ***** válasza:
Egy olcsó bluetooth hangszóró, a mobilon valódi "csengő hang". Szerintem a hatás megfelelő.
2018. jan. 5. 19:28
 24/25 Alex Fly ***** válasza:
Teljesen jó. A szöveg szerint a kerékpárt fel kell szerelni "...hangjelző berendezéssel, ami csak csengőhangot adhat". Akár teljes koncerthangosító riget is cipelhetek, ha abból csengőhang szól...
2018. jan. 5. 20:22
 25/25 Wadmalac ***** válasza:
Kéne egy csengő hangú sípot kifejleszteni...aztán hajrá kickstarter.
2018. jan. 8. 08:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!