Ha rendelek kerékpárt az internetről és kihozzák összetudom szerelni magam minimális kerékpárszerelési ismeretekkel?
Figyelt kérdés
2017. dec. 19. 19:34
1/12 tothp válasza:
Mi az a minimális?
Kereket nem kell fűznöd. De komplett bowdenezésre, fék, váltóállításra számíthatsz.
2/12 A kérdező kommentje:
azokra még képes vagyok, többre nem.
2017. dec. 19. 20:46
3/12 szlory válasza:
Elvileg képes lennél rá. Inkább attól aggódom, hogy manapság full gatya állapotban is hallok kiadni bringát, ahol kormanycsapagyat, kerekagyakat is ellenorizni kell. Egy agyvalto, vagy kontrafek pedig fel tudja adni a leckét, ha nem a nagy könyv szerinti allapotban kapja a lelkes amatőr. De szerintem csináld, csak legyen B terv, egy közeli szerviz címével.
4/12 Csendharmat válasza:
Olvassad el a garancia apróbetűit, valószínűleg benne lesz, hogy szakszervíznek kell üzembehelyezni ahhoz hogy megmaradjon a garancia.
5/12 A kérdező kommentje:
oks akkor kerékpáros boltban veszek, nem rendelek
2017. dec. 20. 13:14
6/12 anonim válasza:
Vásároltam már így (Csepel),interneten keresztül, a teljes kerékpárt át kellett ellenőrizni, be kellett állítani hiába vettem beüzemelve, mivel a beüzemelés a szállítás előtt történt, azt nem fogadták el, ugrott a garancia. A helyi garanciális szerviz ,miután meglátta, hogy internetes rendelés volt, emelt díjat kért volna az átvizsgálásért, azzal az indokkal, hogy úgy is jó olcsón vettem a bicajt, nehogy azt gondoljam, hogy jól járok :( Ezért aztán beállítottam magam, és jól jártam 2 éve hibátlan a jármű :)
7/12 Juliusz48 válasza:
Általában a garanciát az üzletek szerviz üzembe helyezéséhez kötik. Ezt igazolják is a számlán. Érdeklődj utána az eladónál mert kellemetlen tud lenni, ha baj van, de nem érvényesítheted a garanciát.
8/12 anonim válasza:
igen a net-en mindent megtalálsz a you tube-on nem tudod elrontani
9/12 jani273 válasza:
Ha hulye vahgy hozza akkor meg felberelsz valakit aki osszeszereli neked azt a 3 csavart.
10/12 A kérdező kommentje:
wtf?
2017. dec. 26. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!