Nyírbátor-Kolozsvár útvonalat járta már meg valaki biciklivel?
Figyelt kérdés
Ezt a túrát terveztem be tavaszra. Bátor és Nagykároly közt már ismerem a járást, inkább utána érdekelne, hogy mekkora a forgalom? Kellően biztonságos kerékpárral? Google Mapsen úgy láttam, a magyarországi utakkal ellentétben ezen az útvonalon elég széles az út, a szélén aránylag biztonságosan lehet tekerni. Személyes tapasztalatok esetleg?2017. dec. 7. 16:20
1/5 anonim válasza:
Én csak Nagyvárad Kolozsvár szakaszon jártam, ott is autóval, de amik mennek, bringával biztosan nem próbálnám meg. Ha nemzetközi, vagy akár csak főútvonal nagy (teher)forgalommal, nagyon meggondolnám, hogy akarnék-e rajta tekerni :)
2/5 A kérdező kommentje:
#1 Az szerintem egész más, a Bors-Kolozsvár-Marosvásárhely tengely valóban Románia legforgalmasabb útjai között van, itt talán valamivel enyhébb :)
2017. dec. 7. 18:15
3/5 anonim válasza:
csak nem személyesen Turi Tamás Úrhoz van szerencsénk?:D Ő is járta ezt az útvonalat. érdemben sajnos nem tudok segíteni, de ha megvalósul majd, szívesen várok róla videót:)
4/5 A kérdező kommentje:
utánanéztem gyorsan az úriembernek, nem, nem ő vagyok, nem vagyok videós, csak egy amatőr kerékpáros :D
2017. dec. 8. 19:21
5/5 A kérdező kommentje:
Tudom, rég írtam ki a kérdést, azóta saját tapasztalat okán konkrét választ is kaptam a kérdésemre, leírom, hátha valakit érdekel még a dolog.
A forgalom elsősorban Kolozsvár agglomerációjában durva, de hát ez így van minden nagyobb város közelében. Utána egészen tűrhető, összehasonlíthatlan a Kolozsvár-Nagyvárad útvonallal. A minősége is egész jó a legtöbb helyen.
2021. okt. 12. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!