Sima biciklivel lehet menni földúton?
Persze, hogy lehet :) Én földút mellett lakom, 1 km-re az aszfalttól, s elég nehéz lenne bicikli nélkül (sima autóval fel se lehet jönni hóban, jégen)...
Kavicsos út mindenfelé van, ki se tudom kerülni szinte, ha bemegyek a faluba, de az aszfalton is van itt-ott kavics s millió más dolog, ami defektet okozhat. Egy rendes, puha kis földút még a legszolidabb, motorral is remek, márpedig a cruiser nem terepmotor, finoman szólva. A mély homok, az igazi terep, a nyomvályús akármi, az problémás, de a rendes földút, az okés.
Lehet, hogy nagyobb az esélye a defektnek, nem tudom, milyen út, de annak mellékutakon se kicsi, sajna.
Minden biciklivel lehet menni föld úton (kivéve időfutam),
kavicsoson is.
A kerék kilyukadás pedig nem az útóll függ (az esetek 99%ában)
Szóval menj nyugodtan,de vigyél gumijavitót.
Inkább legyen nalad és ne keljen,minthogy kelljen de nincs.
Én tegnap még a vihar előtt egy országútival tekertem fel a Pákozdi ingókövekhez... szerinted hogy nézett rám az összes szembejövő montis?...
Mintha ufó lennék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!