Beleállva terkerés hatékonyabbá tételére vannak tippjeitek? (Ingyen. )
Ahoy people of tekerés!
Mentem fel a mai napon egy olyan pontra, ahova a vezető útnak volt dőlésszöge. Magyarul hegyre, fel. És beleállva baromira éreztem a derekamat. Nem értek hozzá, vágom, hogy van aki azt mondja, hogy amíg lehet érdemes ülve tekerni stb, de nem akarom alulfikkantani a csípőmet, hadba akarom állítani a glutális rostjaimat is (szakszóval a faromat), hogy szép legyek hátulról nézve, meg szerintem alulfejlett farizommal nem egészséges a létezés. Szóval ez normális, NE RINYÁLJAK és szokjak hozzá, vagy valamit elbaltázok, hogy egy téglát érzek a derekamban, miközben felfelé tekerek?
A válaszokat előre is köszönöm úgybizonydámeplau!
Én tekerés előtt fél órával megiszok fél liter Bartos ezerjót, meg a nagyobb emelkedők előtt tekerek egy cigit műanyag darabokból és száraz trágyából, utána már nem érzek semmit.
De majd ha jön nagyba a harmadik csilágháború, úgyse érzed, hogy fáj a derekad, akkor is tekerni fogsz mint az állat.
Felfelé ne tekerj állva,nem lesz tőlle jobb a sejhajod.
Ülve mondjuk még talán.
És szerintem rővid a bringád vagy a kormányszárad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!